16 Temmuz 2012 Pazartesi

OBEZİTE SORUNUNU KÖKTEN ÇÖZÜYORUZ, EN EKONOMİK VE EN HIZLI ZAYIFLAMA YÖNTEMİ BURADA

http://www.vucudunsifresi.com        Ampulü keşfedebildiği için HK Performans Zayıflama Okulu üyelerimize sonsuz teşekkürler.
HIZLI ZAYIFLAMA
Umarız bu keşif farklı insanlarında aydınlanmasına vesile olur ve zayıflamak için bütünü görmeden harcanacak emeğe ve zamana yazık olmadan herkes doğru yolu bulur.
Hızlı ve sağlıklı Kilo vermek ve kalıcı zayıflamak için tek ve alternatifsiz yol HK performans sunumlarında bulunan Eğitim odaklı ZİHİNSEL DEĞİŞİM programlarıdır.
Aksini düşünenler, yaşadıkça, para – zaman ve umutları kaybettikçe HK Performans kurumsal çözümlerin farkını daha iyi anlayacaktır.
Mucizeyi dışarıda arayanlar, her zaman hüsrana uğrayacaklardır! Kendi mucizenizi yaratmak için GELİŞEREK DEĞİŞİM eğitimleri ile “Kalıcı ve Sağlıklı Zayıflama”  Yatılı Zayıflama Kamp programlarına katılabilirsiniz.
Kendinizi geliştirerek kimseye muhtaç kalmadan karanlık yolunuzu kendiniz aydınlatabilirsiniz.
Her şey tercih… Ya kalıcı değişimi yada hep anı kurtarmak için sürekli aldanmayı seçeceksiniz…
HK Performans Eğitim Danışmanlık.
http://www.vucudunsifresi.com

13 Temmuz 2012 Cuma

...BÖYLECE 45 GÜNDE 15 KİLO VERMİŞ OLDUM...

kesin zayıflama
http://www.vucudunsifresi.com    Kilolu veya Obez olma fiziksel durumu ve Kilo Psikolojisi, insanları derinden etkileyen, ruhsal dünyamızın ağırlığının bedenimize yansıması olarak tartı üzerinde kendisi gösteren psiko-fiziksel bir durumdur.
HK Performans Yatılı Zayıflama Kampı hiçbir ilaç ve kimyasal maddeye bağlı kalmadan sağlıklı, hızlı ve kalıcı zayıflama imkanı sağlar.
Çok yönlü ve karmaşık nedenleri olan ve temelde cehalet ve bağımlılıklarımızı gösteren Kilolu olma hali,  hiçbir şekilde aşağılayarak ve bu yönde kişileri iradesizlikle suçlayarak açıklanabilecek bir durum değildir.

Bu gerçeği görememiş Siyasi iradenin,  Obezite çözümleri için mevcut eylem planlarının ne denli başarı göstereceği ortadadır.

Sağlıklı ve kalıcı zayıflamak ve bilinçli ve hızlı kilo vermek için GELİŞEREK DEĞİŞİM modeli dahilinde “Zihinsel Özgürlük” olmazsa olmaz bir gerçek olarak karşımızda durmaktadır.
HK Performans sağlıklı ideal kiloda, uzun ömürlü bir yaşamın garantisini, Zihinsel Format Konsept eğitim sunumları ile ortaya koymaktadır.

En etkili kalıcı Zayıflama yöntemi hiç kuşkusuz bu yöndeki eğitim ağırlıklı çalışmalardır.

Lütfen web sitemizin içinde bulunan tüm makaleleri, geleceğiniz için dikkat ile okuyunuz.
http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/haber_makale.asp

HK Performans Eğitim Danışmanlık.
http://www.vucudunsifresi.com

10 Temmuz 2012 Salı

KARDEŞİMİN FAZLA KİLOLARINA ÇÖZÜM- 3 AYDA 34 KİLO

FAZA KİLOLARA KESİN ÇÖZÜM
Kardeşimin kilolarına çözüm arıyoruz. Doğuştan beri kilolu. Şimdi delikanlı olma yolunda. Çok huzursuz ve asosyal. 107 kilo. Birçok zayıflama ilacı denedik, akupunktur, mide balonu, zayıflama diyetleri... Bunardan yalnız mide balonu ile 17 kilo verdi ama yan etkileri çok fazla olduğu için çıkarttırdık. Fazlasıyla geri geldi kilolar.  Mide kelepçesi dışında denemediğimiz yöntem kalmadı gibi. Yeni Bir Hayat programı bile mantıklı gelmeye başladı bize. Ancak Yeni Bir Hayat hakkında o kadar çok olumsuz eleştiri var ki ister istemez 'acaba' dedik. Şimdilik beklemedeyiz. Yeni Bir Hayat finalisti program sonrası bu kiloyu koruyabilecek mi? Bekleyip göreceğiz ve biz de ona göre hareket edeceğiz.

7 Temmuz 2012 Cumartesi

2 AYDA 20 KİLO VERİN, GELECEĞE GÜLÜMSEYİN

http://www.vucudunsifresi.com/tr-tr/eSatis.asp

YENİ BİR HAYAT YARIŞMACILARI NASIL ZAYIFLADI- BEN DE BU YÖNTEMLE 4 AYDA 43 KİLO VERDİM

GELİŞEREK ZAYIFLAMA
Zayıflayacağımdan emindim; çünkü çok güvendiğim bir arkadaşımdan bunun garantisini almıştım. HK Performans'ın Yatılı Zayıflama Kampı'na katıldığımda 102 kiloydum, 4 ayda 47 kilo verdim. Şaşırmadım diyorum ya, ben bunu başta Zeynep'e borçluyum. O olmasa zaten dünyadan haberim olmazdı benim. Ama başardım. HK Performans Zayıflama Kampı sayesinde 4 ayda 47 kilo verdim.


HK PERFORMANS ZAYIFLAMA KAMPI



Ben ki, Yeni Bir Hayat star tv.ye bile katılmaya yeltenmiştim. Şimdi bakıyorum da iyi ki olmamış. Yeni Bir Hayat programına hiç faydalı bulmuyorum çünkü. Yeni Bir Hayat yarışmacılarını bekleyen gelecek konusunda az çok fikir sahibiyiz değil mi...



Yaz aylarında zayıflamak isteyenler siz de benim gibi yapın. Formunuza kavuşun, keyfinize bakın:)